Автошкола "Еліта"

Еліта - фото
вулиця Михая Емінеску, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

За 20 років існування автошкола «Еліта» зайняла провідні позиції серед автошкіл міста завдяки використанню сучасних методик викладання, потужному технічному забезпеченню та команді висококваліфікованих викладачів.

Головного метою роботи автошколи «Еліта» є професійна підготовка водіїв транспортних засобів, а також формування у майбутніх водіїв правильного мислення та навичок безпечного водіння.

Наші викладачі, яких у школі аж 14, допоможуть вам освоїти курс навчання для здачі кваліфікаційного іспиту на відмінно і отримати ваші водійські права.

Автошкола «Еліта» оснащена сучасною матеріальною базою, необхідною для занять по вивченні будови автомобіля, правилам дорожнього руху, основам безпеки дорожнього руху, наданню першої медичної допомоги.

Враховуючи сьогоднішню тенденцію великої кількості аварійних ситуацій на дорозі, наша автошкола прагне знизити цю статистику, тому для нас важливо, щоб кожен наш учень вмів аналізувати ситуації на дорозі, приймав правильні рішення в тих чи інших ситуаціях та дотримувався правил дорожнього руху. Це нелегке завдання, але наша команда докладає максимум зусиль, щоб виконати його.

Чому вже впродовж 20 років автошколу «Еліта» обирають водії-початківці? Все просто:

  • кваліфікована команда викладачів, котрі докладають усі зусилля, щоб кожен учень отримав якісне навчання та опанував навички водіння на професійному рівні;
  • багаторічний досвід роботи — за ці роки ми встигли удосконалити свою роботу, покращити програму та навчились знаходити індивідуальний підхід до кожного учня;
  • всі навчальні процеси проходять цікаво, захопливо, інформативно та на високому рівні;
  • вигідні умови навчання та оплати.

Категорії: А1, А, В1, В, С1, С, D1, D, ВЕ, СЕ.

Навчання:

  • водінню легкових автомобілів (вже понад 3500 випускників);
  • курси перепідготовки на право керування автобусами, вантажними автомобілями, автопоїздами, мопедами, мотоциклами (понад 1500 учнів).

Відгуки